Zadrani su još ‘zakucani’ za parket ‘Draženovog doma’, mogu li ustati?

Malo tko je vjerovao kako Zadar u ogledu s Cibonom može doživjeti blagu rezultatsku katastrofu, iako ni 91:73 u korist “vukova” ne izgleda nimalo lijepo! Međutim, valja istaknuti iskrenost trenera Danijela Jusupa koji je uoči Cibone ustvrdio: – Dobra su momčad, bit će tu svašta! I pogodio je Jusup “…

Главная страница » Zadrani su još ‘zakucani’ za parket ‘Draženovog doma’, mogu li ustati?

Malo tko je vjerovao kako Zadar u ogledu s Cibonom može doživjeti blagu rezultatsku katastrofu, iako ni 91:73 u korist “vukova” ne izgleda nimalo lijepo! Međutim, valja istaknuti iskrenost trenera Danijela Jusupa koji je uoči Cibone ustvrdio:

– Dobra su momčad, bit će tu svašta! 

I pogodio je Jusup “točno u sridu”, jer momčad koju vodi s klupe iznimno dobro poznaje, odnosno, svjestan je njihovih dobrih strana, ali jednako tako i manjkavosti. Ono što je kazao trener Zadra nakon dvoboja s Cibonom, u kojoj su plovili gore – dolje i na kraju ostali zakucani u parket “Draženovog doma”, najbolja su opomena za igrača koji se moraju strogo pridržavati uputa, odnosno, ne dozvoliti da im se ista priča ponovi u Baru. 

Napose to vrijedi za očajan šut kojeg su imali trojica igrača koje se drži “udarnim iglama” zadarske momčadi – Luka Božić, Sani Čampara i Marko Ramljak. Jako skromno! Šteta, u igri nije bio Dario Drežnjak koji bi svojim umijećem pomogao suigračima, ali je bio na svojevrsnoj poštedi…

– Nisam ga koristio jer ima jednu malu ozljedu pa nisam htio riskirati. Odmorili smo ga i bit će spreman za utakmicu u AdmiralBet ABA protiv Mornara – kazao  je Jusup.

Opet, Mornar Barsko zlato, njihov suparnik u 2. kolu AdmiralBET ABA lige nije momčad koju se smije olako shvatiti, naprotiv, posebice iz razloga što u zadnjih deset utakmica Zadrani ne znaju za pobjedu. Je li došlo vrijeme za “zakon velikih brojki”?

Kako floskula kaže: “Vidjet ćemo”! Zadar je kroz studioznu procjenu svega onoga u čemu se griješilo kontra Cibone zasigurno pronašao način kako u Baru nadigrati suparnika. 

Utakmica se igra danas s početkom u 19 sati uz izravan TV prijenos u programu Arenasport 1.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.