Zadrani su osluškivali nogometno zbivanje, ali i bili koncentrirani u završnici gostovanja u Lakštašima

Zadarska ludnica u pravom smislu te riječi! Jer dok se na gradskim ulicama i trgovima u Zadru naveliko slavilo pobjedu nogometne reprezentacije Hrvatske nad Brazilom,. I dok je dim pirotehnike visio nad gradom, košarkaši Zadra su u Laktašima izborili važnu pobjedu protiv Igokee, šestu u AdmiralBET A…

Главная страница » Zadrani su osluškivali nogometno zbivanje, ali i bili koncentrirani u završnici gostovanja u Lakštašima

Zadarska ludnica u pravom smislu te riječi! Jer dok se na gradskim ulicama i trgovima u Zadru naveliko slavilo pobjedu nogometne reprezentacije Hrvatske nad Brazilom,. I dok je dim pirotehnike visio nad gradom, košarkaši Zadra su u Laktašima izborili važnu pobjedu protiv Igokee, šestu u AdmiralBET ABA ligi, u drami sličnoj onoj u kojoj se odvijao rasplet na SP – u Kataru, gdje je Hrvatska izborila poluzavršnicu! Ne zaboravimo, trener Danijel Jusup je u najavi utakmice kazao kako će osluškivati nogometno zbivanje, ali i biti koncentrirani na dvoboj s Igokeom, pritom je Vatrenima u ime svih poželio uspjeh kontra Brazila. I bi tako!

Imali su zadarski igrači dovoljno razloga za pobjednički ples, iako su u jednom trenutku bili na ivici poraza u utakmicu koju su posve na svoju stranu preokrenuli u trećoj dionici. Uvukla se nepotrebna nervoza među njih, kao da nisu vjerovali kako nakon dvije trice Davisa i vodstva 79:72 nešto više od 2.38 minuta prije, ne mogu izgubiti ! Igokea se uspjela vratiti do poravnanja, onda je na isteku napada Dario Drežnjak ubacio za tri poena, kasnije se pokazalo odlučujuća, dok je Jordano bio siguran s crte slobodnih bacanja za potvrdu prve pobjede Zadra u Laktašima otkako je ABA lige!

Uz spomenute igrače, u rubriku momčadskog trijumfa valja ubaciti i Luku Božića kojeg nije služio šut, ali je zato skakao i asistirao suigračima. Karlo Žganec velik borac uz njega i neumorni Marko Ramljak odradili su svoj dio posla! I zadarski brod, kako stalno ističemo plovi prema završnom turniru ABA lige. Samo ih čudo može izgurati iz osam odabranih, jer se nižu uspjesi kad se to od njih najmanje očekuje.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.