Zadrani vape za pobjedom u ABA ligi, Mornar im je idealan protivnik za prekid negativnog niza

Košarkaši Zadra u AdmiralBet ABA ligi već neko vrijeme vape za pobjedom, jer iza njih su tri poraza, jedan na domaćem parketu, dva na gostovanju. U 15.kolu u dvoranu „ Krešimir Ćosić” dolazi crnogorski predstavnik Mornar Barsko zlato, momčad koja također traži svoju prigodu za iskorak iz sive zone n…

Главная страница » Zadrani vape za pobjedom u ABA ligi, Mornar im je idealan protivnik za prekid negativnog niza

Košarkaši Zadra u AdmiralBet ABA ligi već neko vrijeme vape za pobjedom, jer iza njih su tri poraza, jedan na domaćem parketu, dva na gostovanju. U 15.kolu u dvoranu „ Krešimir Ćosić” dolazi crnogorski predstavnik Mornar Barsko zlato, momčad koja također traži svoju prigodu za iskorak iz sive zone na ljestvici.

Kroz ranije sezone Mornar je u goste Zadru dolazio kao siguran pobjednik, međutim, kod njih se za razliku od protekle sezone puno toga promijenilo. Nisu više tako moćni! Ali u njihovom ogledu sa Zadranima u svojoj su dvorani slavili pobjedu 100:91, što je nedvojbeno dovoljan razlog za sportsku osvetu.

– Mornar je jako kvalitetna ekipa i nadam se da ćemo svi biti spremni i zdravi da se vratimo na pobjednički kolosijek. Dobili su nas u prvoj utakmici što nam je samo motiv više da im uzvratimo. Stvarno se nadam kako ćemo uspjeti doći do pobjede – kazao je Sani Čampara, razigravač Zadra.

Kroz prijelazni rok, Mornar je uspio nadomjestiti odlaske i ozljede nekih igrača, pa bi se u ogledu protiv Zadra mogli pojaviti: Radovan Đoković, Gregor Glas i Christian Jones. Njihovo prvo ime i dalje je Daren Russell koji je zadarski koš u prvoj utakmici zatrpao sa 47 poena, pa će sigurno dobiti posebnog čuvara. Izvjesno je kako bi to mogao biti Marko Ramljak koji ima neviđenu energiju i eksplozivnost, u rukama i nogama. Čovjek za specijalne zadatke!

– Uz iskusnog trenera koji se zna ponašati u ovakvim situacijama sigurno je kako u Zadar ne dolaze s bijelom zastavom. Očekuje nas jedna teška utakmica u kojoj se moramo skupiti i biti na najvišoj razini kako bi upisali pobjedu. U posljednje vrijeme imamo neke zdravstvene probleme s virozama, dok je Leon Šantelj na utakmici u Podgorici zaradio lakat u glavu i potres mozga. Nismo ga koristili na tom susretu, a nisam siguran da će igrati i na ovom sutra. Podrška navijača ovog nam je puta od iznimnog značaja i zato ih pozivam da nas dođu podržati u što većem broju – zaključio je trener Danijel Jusup.

Utakmica se igra u nedjelju s početkom u 17.30 sati uz TV prijenos u programu Arenasport 1.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.