Zanimljiv događaj u Italiji: odglumio ozljedu kako bi mu suigrač mogao prekinuti post

Muslimanski sportaši u mjesecu Ramadana poste od jela i pića od izlaska do zalaska sunca i zbog toga im je to razdoblje posebno teško. U Premier ligi su čak uvedene pauze koje dozvoljavaju igračima da prekinu post ako sunce zađe tijekom utakmice. Većina nogometnih liga nema to pravilo, a jedna od nj…

Главная страница » Zanimljiv događaj u Italiji: odglumio ozljedu kako bi mu suigrač mogao prekinuti post

Muslimanski sportaši u mjesecu Ramadana poste od jela i pića od izlaska do zalaska sunca i zbog toga im je to razdoblje posebno teško. U Premier ligi su čak uvedene pauze koje dozvoljavaju igračima da prekinu post ako sunce zađe tijekom utakmice.

Većina nogometnih liga nema to pravilo, a jedna od njih je i talijanska Serie A. Pa je tako igrač Fiorentine i marokanski reprezentativac Sofyan Amrabat iskoristio ukazivanje pomoći svom suigraču da brzo prezalogaji i popije malo vode.

No, na društvenim mrežama se raširila teorija da je njegov suigrač Luca Ranieri samo glumio da je ozlijeđen upravo zato da bi njegov suigrač muslimanske vjeroispovijesti mogao prekinuti post.

Naime, u jednom trenutku Ranieri je samo sjeo na travnjak i zatražio liječničku pomoć. Ali ipak postoji mogućnost da je to bilo samo klasično gubljenje vremena jer se situacija dogodila u 91. minuti utakmice pri vodstvu Fiorentine od 1:0 protiv Intera, a to je bio i konačan rezultat.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.