Zašto sudac nije reagirao? Pogledajte kako je igrač Crvene zvezde namjerno šakom udario hrvatskog igrača u glavu

Cibona je u utakmici 20. kola regionalne košarkaške ABA lige koja se igrala u nedjelju neočekivano pobijedila Crvenu zvezdu 85:81 u “Draženovom domu” i nanijela beogradskoj momčadi tek drugi poraz ove sezone u ovom natjecanju. Srpski mediji ovo su nazvali “šokom”, a na jednoj od društvenih mreža osv…

Главная страница » Zašto sudac nije reagirao? Pogledajte kako je igrač Crvene zvezde namjerno šakom udario hrvatskog igrača u glavu

Cibona je u utakmici 20. kola regionalne košarkaške ABA lige koja se igrala u nedjelju neočekivano pobijedila Crvenu zvezdu 85:81 u “Draženovom domu” i nanijela beogradskoj momčadi tek drugi poraz ove sezone u ovom natjecanju.

Srpski mediji ovo su nazvali “šokom”, a na jednoj od društvenih mreža osvanuo je video s utakmice koji otkriva nemoć i bijes jednog od igrača u Zvezdinim redovima.

Najbolji u redovima Cibone bili su: Borna Kapusta (23) i Krešimira Radovčića (17), ali i Ivana Majcunića (9) s ključnim ubačajima. Najefikasniji kod Zvezde bio je Filip Petrušev (15), ali i jedan igrač koji se posebno istaknuo zbog udaranja Lovre Mazalina.

Video pogledajte OVDJE.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.