Zbog Messija u Argentini nastao veliki skandal: ‘Zasuli su me porukama i proglasili ubojicom‘

Lionel Messi još uvijek je u Argentini. Kako je objavio PSG, Messi je bio pozitivan na Covid-19, nakon što se zarazio tijekom blagdana, te mora čekati negativan test kako bi se mogao vratiti u Francusku. Inače, Messijev pozitivan test na koronu izazvao je ozbiljan skandal u Argentini. Fer Palacio, a…

Главная страница » Zbog Messija u Argentini nastao veliki skandal: ‘Zasuli su me porukama i proglasili ubojicom‘

Lionel Messi još uvijek je u Argentini. Kako je objavio PSG, Messi je bio pozitivan na Covid-19, nakon što se zarazio tijekom blagdana, te mora čekati negativan test kako bi se mogao vratiti u Francusku.

Inače, Messijev pozitivan test na koronu izazvao je ozbiljan skandal u Argentini. Fer Palacio, argentinski DJ, koji je božićne praznike dijelio s Messijem, doslovno je optužen da je zarazio Messija, prenose Sportske novosti

– Upravo sam se probudio i dobio sam puno poruka na Twitteru, jer je Messi bio pozitivan na Covid i povezuju to s time da sam ga ja zarazio. Neki su me u porukama nazivali ‘ubojicom‘ i dobio sam jako loše vibracije. Napravio sam test, jer moram putovati u Urugvaj, te nemam Covid – rekao je DJ.

Potom je objavio i fotografiju negativnog testa kako bi pokušao zatvoriti tu kontroverzu. Messi pak nije imao nikakve ozbiljnije simptome bolesti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.