Žena koja je optužila Danija Alvesa za seksualni napad neće tražiti odštetu

Španjolski mediji tijekom nedjelje su objavili kako žena, koja je optužila brazilskog nogometaša Danija Alvesa za seksualni napad, neće tražiti odštetu u ovom slučaju. Proslavljeni brazilski nogometaš Dani Alves uhićen je u petak u Barceloni. Najtrofejnijeg nogometaša u povijesti ženska osoba je opt…

Главная страница » Žena koja je optužila Danija Alvesa za seksualni napad neće tražiti odštetu

Španjolski mediji tijekom nedjelje su objavili kako žena, koja je optužila brazilskog nogometaša Danija Alvesa za seksualni napad, neće tražiti odštetu u ovom slučaju.

Proslavljeni brazilski nogometaš Dani Alves uhićen je u petak u Barceloni. Najtrofejnijeg nogometaša u povijesti ženska osoba je optužila da ju je napao u noćnom klubu u Barceloni 30. prosinca prošle godine. Dana 2. siječnja podnijela je prijavu protiv Alvesa.

Alves je odbacio optužbe i rekao kako ne poznaje ženu. Policija je ispitala 39-godišnjeg nogometaša koji čeka novi izlazak pred sud koji će odlučiti o daljnjim koracima dok se slučaj istražuje. Optužba za seksualni napad u Španjolskoj može pokriti bilo što, od neželjenog dodirivanja, zlostavljanja na društvenim mrežama do silovanja. Dokaže li se ovo potonje maksimalna kazna može iznositi i do 15 godina zatvora.

Po navodima španjolskih medija 23-godišnja žena je odlučila kako neće inzistirati na odšteti ukoliko Alves bude osuđen jer samo želi da pravda bude zadovoljena i da nogometaš zatvorskom kaznom plati svoj grijeh.

U međuvremenu je meksički klub UNAM Pumas raskinuo ugovor s Danijem Alvesom zbog situacije u kojoj se našao.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.