Zhangov trener: Protiv Hrgovića smo izgubili zbog politike

OBJASNIO je zašto misli da je njegov borac trebao pobijediti protiv Hrgovića.

Главная страница » Zhangov trener: Protiv Hrgovića smo izgubili zbog politike

ZHILEI ZHANG i Joe Joyce će u subotu navečer odmjeriti snage u ringu, a ulog je Joyceov privremeni WBO pojas. Zhang u ovaj meč ulazi nakon što je u prošloj borbi na bodove izgubio od Filipa Hrgovića, a Joyce je u zadnjoj borbi nokautirao Josepha Parkera.

Shaun George, Zhangov trener, vjeruje da njegovom boksaču treba pobjeda nokautom ako želi uopće slaviti pobjedu. George je istaknuo da ne vjeruje “boksačkoj politici i interesima promotora”, a izjavu kojom je podigao puno prašine dao je za portal Boxing Scene.

“Mislim da je odluka protiv Hrgovića bila sr**e. Pobijedili smo 7-5, a po meni je moglo biti i 8-4. Postoji narativ da je Zhilei predao posljednje runde. Nije se predao. Posljednje četiri runde su trebale biti jednako podijeljene. 9. i 11. za Zhileija, a 10. i 12. za Hrgovića”, rekao je George pa dodao:

“To je jednostavno bila dobra stara boksačka politika. Tako da će ovog puta Zhilei raditi ono što inače radi, a to je ići po nokaut. Moramo ga nokautirati jer ne vjerujemo politici.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.