Zlatan Ibrahimović odgovorom na navijačko pitanje izazvao lavinu reakcija: ‘Nogomet će bez mene umrijeti‘

Slavni švedski napadač bliži se svom 41. rođendanu, a iako je nedavno povrgnut ozbiljnoj operaciji koljena nedavno je produljio ugovor s AC Milanom. Ibrahimović je na Instagramu odgovarao na pitanja navijača, a jedan odgovor bio je posebno upečatljiv. “Kada planirate ići u mirovinu?”, upitao je jeda…

Главная страница » Zlatan Ibrahimović odgovorom na navijačko pitanje izazvao lavinu reakcija: ‘Nogomet će bez mene umrijeti‘

Slavni švedski napadač bliži se svom 41. rođendanu, a iako je nedavno povrgnut ozbiljnoj operaciji koljena nedavno je produljio ugovor s AC Milanom.

Ibrahimović je na Instagramu odgovarao na pitanja navijača, a jedan odgovor bio je posebno upečatljiv.

“Kada planirate ići u mirovinu?”, upitao je jedan navijač Ibrahimovića, na što mu je ovaj odgovorio: “Nikad. Ako se umirovim, nogomet će umrijeti!”

Dakako, nije potrebno naglašavati da je Ibrahimovićev komentar izazvao lavinu reakcija. Dok neki uživaju u njegovim osebujnim izjavama, drugi ga žestoko kritiziraju zbog samodopadnosti.

Kako bilo, švedski veteran radi na povratku i želi s Milanom obraniti naslov u Serie A i osvojiti svoj šesti ‘scudetto‘.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.