Znak da idu kući: mačka upala u sobu, skočila na stol i prekinula konferenciju Brazila, pogledajte video

Neuobičajen događaj obilježio je konferenciju za medije brazilske nogometne reprezentacije. Dok je Vinicius Junior, najavljivao dvoboj s Vatrenima u konferencijsku dvoranu se ušetala jedna mačka. Nakon 15-20 minuta što se šetala po dvorani, mačka je odlučila skočiti na stol ispred Viniciusa što je n…

Главная страница » Znak da idu kući: mačka upala u sobu, skočila na stol i prekinula konferenciju Brazila, pogledajte video

Neuobičajen događaj obilježio je konferenciju za medije brazilske nogometne reprezentacije. Dok je Vinicius Junior, najavljivao dvoboj s Vatrenima u konferencijsku dvoranu se ušetala jedna mačka.

Nakon 15-20 minuta što se šetala po dvorani, mačka je odlučila skočiti na stol ispred Viniciusa što je nasmijalo i okupljene novinare i samog Brazilca.

Ipak, nisu svi bili oduševljeni ovim upadom.

Stvar je u svoje ruke uzeo glasnogovornik Brazilskog nogometnog saveza koji je najprije naizgled pomazio mačku, a potom ju primio s obje ruke i bacio na pod, a Vinicius se u tom trenu prestao smijati i u čudu je pogledao glasnogovornika.

Mačka je, u svakom slučaju, dobila svojih pet minuta slave. Ili došla obavijestiti Brazilce da u petak idu kući?

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.