‘Znao sam da će me razmijeniti‘: Bogdanović stigao u novi klub, evo njegovih prvih dojmova

Bojan Bogdanović karijeru nastavlja u Detroit Pistonsima nakon što ga je Utah Jazz razmjenila za dvojicu igrača, u suprotnom smjeru otišli su Kelly Olynik i Saben Lee. Za Bogdanovića će Detroit biti peti klub u NBA karijeri. Sve je počelo igranjem za Brooklyn nakon čega je hrvatski košarkaš nosio dr…

Главная страница » ‘Znao sam da će me razmijeniti‘: Bogdanović stigao u novi klub, evo njegovih prvih dojmova

Bojan Bogdanović karijeru nastavlja u Detroit Pistonsima nakon što ga je Utah Jazz razmjenila za dvojicu igrača, u suprotnom  smjeru otišli su Kelly Olynik i Saben Lee.

Za Bogdanovića će Detroit biti peti klub u NBA karijeri. Sve je počelo igranjem za Brooklyn nakon čega je hrvatski košarkaš nosio dres Washingtona, Indiane i Utaha.

– Znao sam da će me razmijeniti, čekao sam gdje ću završiti. Uzbuđen sam što sam ovdje s mladom grupom momaka i iskusnim trenerom. Zasad je sve odlično, izjavio je Bogdanović nakon dolaska u Detroit i nastavio:

– Sretan sam što sam u Pistonsima. Tek smo počeli, još ćemo pričati o mojoj ulozi. Ovdje sam kako bih pomogao. Najstariji sam u svlačionici i moram pokušati usmjeriti mlade igrače u pravom smjeru. I dalje želim pobjeđivati u svakoj utakmici.

Detroit je već godinama među najslabijim klubovima u NBA ligi pa je tako prošle sezone bio pretposljednja momčad Istočne konferencije s omjerom 23-59. Prvo ime kluba je Cade Cunningham, prošle godine prvi izbor na NBA draftu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.