Žrtve bivše zvijezde Manchester Cityja iznijele šokantne detalje: Mendy je imao ‘vilu strave‘ i u njoj ‘sobe panike‘ u koje je zaključavao djevojke

Sud u Chesteru u Engleskoj nastavio je sa suđenjem Benjaminu Mendyju, bivšem igraču Manchester Cityja koji je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine. Prva od sedam žena koje optužuju nogometaša rekla je p…

Главная страница » Žrtve bivše zvijezde Manchester Cityja iznijele šokantne detalje: Mendy je imao ‘vilu strave‘ i u njoj ‘sobe panike‘ u koje je zaključavao djevojke

Sud u Chesteru u Engleskoj nastavio je sa suđenjem Benjaminu Mendyju, bivšem igraču Manchester Cityja koji je optužen za čak osam silovanja, jedan seksualni napad i jedan pokušaj silovanja koji su se navodno dogodili između 2018. i 2021. godine.

Prva od sedam žena koje optužuju nogometaša rekla je policiji kako je upoznala Mendyja u Barceloni još 2017. godine. U listopadu 2018. Mendy joj je, prema njezinoj izjavi, prijetio tijekom jednog noćnog izlaska, pišu Sportske novosti.

– Kada on ne bude gledao otet ću te, mislila sam da se šali – rekla je djevojka.

Nakon tuluma, djevojka je s prijateljicom odlučila provesti noć u spavaćoj sobi u nogometaševoj ‘vili strave‘ gdje je imao tzv. ‘sobe panike‘ u koje je znao zaključavati svoje žrtve.

Unesrećena 29-godišnjakinja je objasnila kako je Mendy idućeg jutra ušao u kupaonicu u vremenu dok se ona tuširala i tako narušio njezin privatni prostor protiv njezine volje.

– Osjetila sam njegovu prisutnost. Ne znam kako, ali osjetila. Bila sam u šoku. Samo sam htjela uhvatiti ručnik.

Porota sastavljena od osam muškaraca i šest žena poslušala je izjavu djevojke koju je snimila policija u kojoj objašnjava kako ju je nogometaš spriječio da izađe iz kupaonice. Tijekom te borbe Mendy joj je skinuo gaće, protrljao intimne dijelove te joj približio svoj penis.

– Pokušala sam ga odmaknuti, ali on me je nastavio gurati. Skinuo je bokserice i držao penis blizu mene. Stalno je govorio ‘Ne brini, objasnila je žena, pa nastavila:

– Govorio mi je stvari poput ‘bojiš li se? Ne mora te biti strah‘ – rekla je tužiteljica, koja je potom sudu objasnila kako ju je Mendy gurnuo na krevet i pokušao staviti u krilo dok se ona pokušavala pokriti ručnikom, govoreći mu ‘stani‘ i ‘ne‘.

Žena je policiji objasnila da se ne sjeća kako je incident završio, ali da je skupila svoju odjeću, obukla se i izašla na ulazna vrata kuće kako bi pozovala taksi.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.