Žuti doveli mladog Zadranina, imao je puno ponuda, ali prihvatio je onu s Gripa: ‘Izabrao sam pravu sredinu za razvoj‘

David Pavin, 18-godišnjak iz Zadra, koji je nosio dres Puntamike novi je igrač Splita. Pavin, hrvatski reprezentativac u mlađim kategorijama i jedan od najtalentiranijih europskih košarkaša u svojoj generaciji (igrači rođeni 2005. godine), potpisao je ugovor sa Žutima do 2026. godine. Visok je 195 c…

Главная страница » Žuti doveli mladog Zadranina, imao je puno ponuda, ali prihvatio je onu s Gripa: ‘Izabrao sam pravu sredinu za razvoj‘

David Pavin, 18-godišnjak iz Zadra, koji je nosio dres Puntamike novi je igrač Splita. Pavin, hrvatski reprezentativac u mlađim kategorijama i jedan od najtalentiranijih europskih košarkaša u svojoj generaciji (igrači rođeni 2005. godine), potpisao je ugovor sa Žutima do 2026. godine. Visok je 195 cm, krasi ga odličan šut za tri poena.

– Dugo smo radili na Davidovom dolasku, sretni smo što se među brojim ponudama odlučio za naš klub, prepoznao sredinu u kojoj može napredovati. Pred njim je još puno rada, do sada je pokazao da može izrasti u iznimno kvalitetnog igrača – rekao je sportski direktor KK Splita Teo Čizmić.

David je po ulasku u punoljetnost dolaskom među Žute učinio korak dalje u svojoj karijeri.

– Ispred mene je novi izazov u karijeri, dat ću sve od sebe da opravdam povjerenje Splita. Hvala mojoj Puntamiki i svim ljudima u klubu za sve što su napravili za mene. Po svemu što znam i što mi je prezentirano siguran sam da sam izabrao pravu sredinu za moj razvoj i da ću dati svoj puni doprinos Splitu – kazao je novi igrač Žutih.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.