Antonio Mirko Čolak nastavlja trpati u Škotskoj: hrvatski napadač zabio dva gola u pobjedi Rangersa nad Heartsom

U susretu 9. kola škotskog Premiershipa nogometaši Rangersa su uvjerljivo nadigrali i pobijedili Hearts 4-0, s tim da je uvodna dva pogotka na ogledu postigao hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak. U 6. i 30. minuti Čolak je varao suparničku obranu i vratara Gordona čime je trasirao put svojoj momčad…

Главная страница » Antonio Mirko Čolak nastavlja trpati u Škotskoj: hrvatski napadač zabio dva gola u pobjedi Rangersa nad Heartsom

U susretu 9. kola škotskog Premiershipa nogometaši Rangersa su uvjerljivo nadigrali i pobijedili Hearts 4-0, s tim da je uvodna dva pogotka na ogledu postigao hrvatski napadač Antonio Mirko Čolak.

U 6. i 30. minuti Čolak je varao suparničku obranu i vratara Gordona čime je trasirao put svojoj momčadi prema nova tri boda. Kasnije su slavlje Rangersa upotpunili golovima Morelos u 76. i Kent u 91. minuti.

Čolak je time nastavio sjajnu golgetersku formu ove sezone. Drugu ligašku utakmicu u nizu zabio je dva pogotka, ukupno je na osam prvenstvenih golova te je prvi strijelac škotskog Premiershipa. Uz to je postigao tri pogotka u kvalifikacijskim utakmicama Lige prvaka.

Borna Barišić i Čolak su započeli utakmicu za Rangers. Barišić je odigrao svih 90 minuta, dok je Čolak zamijenjen u 63. minuti.

Na ljestvici Rangers ima bod više od Celtica (19-18), ali i jednu utakmicu više.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.