Babić: Dva nadobudna klinca na košarci bila su bahata. Ja bih za to dobio šamar

JEDAN od najboljih hrvatskih boksača opisao je situaciju sa školskog igrališta.

Главная страница » Babić: Dva nadobudna klinca na košarci bila su bahata. Ja bih za to dobio šamar

ALEN BABIĆ osvojio je prije mjesec dana Silver pojas u bridger kategoriji organizacije WBC pobijedivši Poljaka Adama Balskog jednoglasnom odlukom sudaca nakon 10 rundi. Debi u novoj kategoriji bio mu je i prva borba u karijeri koju nije završio nokautom, ali ni to mu nije narušilo reputaciju među fanovima.

Savage se sad odmara u krugu obitelji i prijatelja, a jedna od omiljenih aktivnosti u dokolici mu je košarka koju igra sa zaručnicom ili prijateljima. Na svojem Facebook profilu opisao je jednu neugodnu situaciju koja ga je zatekla ovih dana na školskom igralištu, a tiče se djece i njihovog odgoja.

Sreo dva klinca pa im zauzeo teren

“Sport je predivan, ništa me ne usrećuje kao igralište. Igralište puno djece, školaraca i “starijih” u koje već i sam spadam kad bi se gledao očima malog Alena koji je odrastao na igralištima poput ovog. Al eto, da ne bi sve bilo savršeno potrudili su se 2 nadobudna klinca.

Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vrijeme i ja na njihovom mjestu, ostao bi bez lopte i dobio par šamara od starije ekipe, došao kući pa morao lagat da sam pao kako ne bi i doma dobio batine jer sam vani dobio batine. Brate to se prešetava kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti.

Neće 2na2 jer su pre dobri za nas, neće ni dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren. Moj “airball” ide prema duplo mlađem dečkiću i on pređe preko lopte… ee moji klinci, s razine profesionalnog sportaša vam mogu reći da je to put u ništa, i možete očekivati samo ništa. “Kad si se prije umislio dan ti je***” da citiram velikog blogera Kruleta.

Razumijem da je to neki drugi svijet danas ali duboko se nadam da je ovo danas samo ružna iznimka. Kažu mi da se danas i očevi zovu da riješavaju te situacije, da sam ja to kojim slučajem onda napravio dobili bi po glavi i otac i ja, takvo poštovanje sam imao prema starijoj ekipi na igralištu. Budite normalni…”, napisao je Babić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.