Baldekin je i dalje neosvojiva tvrđava: ‘narančasti‘ s lakoćom potopila Goricu

Šibenka je pobijedila Goricu i tako ostavila Baldekin neosvojivom tvrđavom u HT Premijer ligi ove sezone. Kada se gleda tablica, čini se sasvim normalnim što su Narančasti upisali nove bodove. Međutim, ako se zna koliki zdravstveni problemi su snašli momčad trenera Damira Milačića, onda nova pobjeda…

Главная страница » Baldekin je i dalje neosvojiva tvrđava: ‘narančasti‘ s lakoćom potopila Goricu

Šibenka je pobijedila Goricu i tako ostavila Baldekin neosvojivom tvrđavom u HT Premijer ligi ove sezone. Kada se gleda tablica, čini se sasvim normalnim što su Narančasti upisali nove bodove.

Međutim, ako se zna koliki zdravstveni problemi su snašli momčad trenera Damira Milačića, onda nova pobjeda Šibenke drastično dobiva na težini.

Dovoljno je kazati kako su na klupi Šibenke sjedili neki igrači za koje se unaprijed znalo da neće moći ući na parket samo da bi popunili zapisnik.

No, kao da su te nedaće dale Šibenčanima dodatni motiv. Milačićeva družina odigrala je sjajno prvo poluvrijeme, posebno u napadačkom dijelu.

Ubojiti su bili iza linije 6,75, pogodivši čak devet trica uz visokih 53 posto šuta. Premda su Narančasti bili opasni iz svih pozicija, izdvajamo 18- godišnjeg Petra Šarića, koji je iskočio s 11 koševa. Nemjerljiv je bio i učinak kapetana Paića, koji je uz skakački dio što je normalno za centra, odrađivao i sjajan posao kao asistent.

Sve to dovelo je Šibenku do uvjerljive prednosti (54:28) na koncu druge četvrtine.

Ništa značajno rezultatski nije se promijenilo ni u nastavku. Pokušala je Gorica nešto preokrenuti presingom, ali Šibenčani su im brzo ugasili svaku nadu u preokret. Dapače, tricama Brocića i Kakara otišli su na plus 35 (81:45) koncem treće četvrtine.

Poslije se samo gledalo kada će ‘puknuti‘ stotka i hoće li Paić do ‘triple doublea‘. Prvo se dogodilo, drugo ipak nije.

GKK Šibenka- Gorica 100:70 (23:18, 31:13, 27:17,19:22)

ŠIBENIK- Dvorana na Baldekinu. Gledatelja 400. Suci: Goran Rogić, Dino Vukušić i Krešimir Anzulović.

GKK Šibenka: Skorić (12), Kakar (21), Klarin, Pleadin (13), Brocić (8), Antić (8), Jambrović (11), Šarić (11). Škugor, Paić (16).

Gorica: Uljarević (8), Jelenković (8), Perica, Mašić (3), Oštrić, Batur (21), Majić (2), Nakić- Vojnović, Miloloža (2), Sokol (4), Porobić (3), Gunjina (16).

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.