Barišić: BIla je bučna i teška sjednica, ali u svakom društvu ima problema

DIO ČLANOVA Skupštine je na dnevni red stavilo temu izglasavanja nepovjerenja Krešimiru Antoliću. Postupkom glasovanja je većinom prijedlog i usvojen.

Главная страница » Barišić: BIla je bučna i teška sjednica, ali u svakom društvu ima problema

KREŠIMIRU ANTOLIĆU izglasano je nepovjerenje na redovnoj skupštini GNK Dinama. Antolić bi trebao otići iz kluba nakon što ta odluka bude potvrđena na izvršnom odboru. Riječ je o kulminaciji višemjesečnog sukoba na liniji Antolić – Međugorje. Zdravko Mamić je uspio okrenuti većinu skupštinara u svoju korist i time se potencijalno riješiti najvećeg rivala u borbi za vođenje Dinama.

Dio članova Skupštine je na dnevni red stavilo temu izglasavanja nepovjerenja Krešimiru Antoliću. Postupkom glasovanja je većinom prijedlog i usvojen. Daljnja procedura nalaže da Izvršni odbor na svojoj sjednici provede odluku Skupštine kao najvišeg tijela GNK Dinamo, navodi se u priopćenju na klupskoj internetskoj stranici.

“Nije bila izvanredna, bila je redovna. Bila je bučna, bila je teška, ali u svakom društvu ima određenih problema. U svakom društvu ima problema, nadam se da će biti sve dobro”, rekao je nakon Dinamove skupštine za Dnevnik Nove TV predsjednik Dinama Mitko Barišić. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.