BBB-i kupili samo trećinu ulaznica za derbi na Poljudu

DINAMO bi pobjedom u derbiju koji se sutra od 18 sati igra na Poljudu napravio veliki iskorak prema obrani naslova. Ipak, to nije motiviralo brojne dinamovce na put prema Poljudu.

Главная страница » BBB-i kupili samo trećinu ulaznica za derbi na Poljudu

DINAMO bi pobjedom u derbiju koji se sutra od 18 sati igra na Poljudu napravio veliki iskorak prema obrani naslova. U drugoj trećini sezone SuperSport HNL-a stekao bi ogromnih 11 bodova prednosti u odnosu na Hajduk, drugoplasiranog najvećeg rivala i domaćina spektakla na Poljudu. Ipak, značaj utakmice i kapitalna prednost koju bi pobjeda u njoj donijela nisu motivirali brojne navijače Dinama da krenu put Poljuda.

Dinamo je od Hajduka dobio 1463 ulaznice. Prodao ih je samo 550

Dinamo je od Hajduka na raspolaganje dobio 1463 ulaznice za gostujuću tribinu Jug, a karte su se po 40 kuna do sinoć prodavale isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir. Prodano ih je samo 550 ili tek nešto više od trećine kontingenta, tako da će Dinamo imati najmalobrojniju podršku navijača na Poljudu posljednjih godina.

Već niz derbija u Splitu BBB-i su u velikom broju dolazili na Hajdukov stadion, do kraja ispunjavali kavez na jugu Poljuda te za svoj klub navijali tako glasno da bi se itekako čuli okruženi daleko brojnijim hajdukovcima.

Prošle sezone Boysi su tražili više od 1500 karata

Štoviše, Boysi su prošle sezone tražili i više od spomenutih nešto manje od tisuću i pol ulaznica pravdajući to ne samo time što Torcida za Split dobije duplo više nego i time što je interes navijača Dinama za gostovanje kod najvećeg rivala velik.

Za sutrašnji derbi pak interes među dinamovcima je takav da će na jugu Poljuda goste bodriti tek 550 navijača. Navijači Dinama tvrde da je to zbog toga što se utakmica igra na radni dan i to ne u noćnom terminu, a u Split je nužno doći daleko ranije. 

Radni dan i rani početak krivi za skroman broj BBB-a na Poljudu

Policija naime nalaže da svi navijači Dinama koji putuju u Split na utakmicu moraju biti najkasnije u 15 sati na prihvatnom mjestu u Dugopolju. To je ujedno i posljednje vrijeme dolaska u kojem se navijačima može osigurati pravovremeni dolazak do stadiona. Prihvat organiziranih i neorganiziranih skupina navijača bit će na izlazu s autoceste A1 – naplatna postaja Dugopolje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.