Bivša premijerligaška zvijezda ismijana zbog podcjenjivanja: ‘TO je samo Iran, tako su loši, pa ja bi ih pobijedio‘

Bivši velški reprezentativac Robbie Savage, danas 48-godišnjak, je na udaru zbog komentara danog uoči utakmice Walesa i Irana. Naime, Savage je itekako podcijenio kvalitetu Iranaca. – Iran je bio užasan, užasan, a vi mislite da će Wales završiti posljednji u skupini? – pitao je Savage sukomentatora…

Главная страница » Bivša premijerligaška zvijezda ismijana zbog podcjenjivanja: ‘TO je samo Iran, tako su loši, pa ja bi ih pobijedio‘

Bivši velški reprezentativac Robbie Savage, danas 48-godišnjak, je na udaru zbog komentara danog uoči utakmice Walesa i Irana.

Naime, Savage je itekako podcijenio kvalitetu Iranaca.

– Iran je bio užasan, užasan, a vi mislite da će Wales završiti posljednji u skupini? – pitao je Savage sukomentatora BBC Radija Chrisa Suttona u ponedjeljak navečer u emisiji 606, prenose Sportske novosti.

– Ja bih još mogao igrati protiv Irana i pobijediti u utakmici. Iran je tako loš i mislim da će Wales i SAD pobijediti Iran. Gledao sam njihovu utakmicu na tv-u i bili su beskorisni. Pa Macclesfield (engleski niželigaš) bi pobijedio Iran – rekao je tada Savage, inače bivši član Manchester Uniteda, Leicestera, Birminghama i Blackburna, a sve nakon uvjerljivog poraza Irana na otvaranju SP-a od Engleske (6:2).

S druge strane je Sutton upozorio na moguće podcjenjivanje, a Iran je na kraju iskoristio činjenicu da su igrali s igračem više i slavio.

– To je samo Iran rekao je Robbie Savage neku večer. Tako bez poštovanja. Iran je zaslužio pobjedu, bili su puno bolji. Wales je školovan – napisao je Sutton na Twitteru, a navijači su ga uzeli na zub.

– Samo Iran? Vrhunski znalac…kakvo podcjenjivanje… – samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.