Bivši NBA prvak uhićen zbog napada na djevojku, udario ju je više puta, pružena joj je liječnička pomoć

Američki košarkaš Bryn Forbes (29), nekadašnji osvajač NBA lige, uhićen je poslije fizičkog napada na djevojku s kojom se viđa(o). Zbog optužbe za obiteljske nasilje Forbes je uhićen u San Antoniju, potvrdila je to tamošnja policija, a prenose američki mediji. Forbes je uhićen zbog toga što je prema…

Главная страница » Bivši NBA prvak uhićen zbog napada na djevojku, udario ju je više puta, pružena joj je liječnička pomoć

Američki košarkaš Bryn Forbes (29), nekadašnji osvajač NBA lige, uhićen je poslije fizičkog napada na djevojku s kojom se viđa(o). Zbog optužbe za obiteljske nasilje Forbes je uhićen u San Antoniju, potvrdila je to tamošnja policija, a prenose američki mediji.

Forbes je uhićen zbog toga što je prema optužnici i policijskim izvještajima nekoliko puta udario svoju djevojku po povratku sa zajedničkog izlaska, nakon što je svemu prethodio verbalni sukob, a nešto iza pet sati ujutro po lokalnom vremenu. Prema policijskom izvještaju djevojci je nanio ozljede zbog koje joj je morala biti pružena liječnička pomoć, a istraga je u tijeku.

U sedmogodišnjoj NBA karijeri nosio je Forbes do sada dresove četiri kluba. Najduže se zadržao u San Antonio Spursima, četiri prve sezone. U njihove redove stigao je kao free agent, nije bio draftiran. U sezoni 2020/21 postao je kao free agent član Milwaukee Bucksa s kojima je tada osvojio i naslov prvaka u najjačoj ligi svijeta. Potom je prošlu sezonu opet startao u Spursima, a nastavio ju je u Denver Nuggetsima gdje je završio u tradeu u siječnju prošle godine.

Od početka ove sezone do prije nekoliko dana bio je član Minnesota Timberwolvesa koji su ga otpustili prošlog tjedna. Do tada je ove sezone bio na prosjeku od 3,6 koševa za 10,7 minuta po susretu. Minnesota ga se odrekla nakon poslije tradea tri momčadi u kojem su u klub iz Utah Jazza stigli Mike Conley Jr. i Nickeil Alexander-Walker, a D’Angelo Russell je otišao u Los Angeles Lakerse. Sada je Forbes free agent.

Najbolje brojke imao je Forbes u trećoj sezoni u San Antoniju kada je zabijao 11,8 koševa u prosjeku tijekom regularnog dijela sezone. Forbes je u sezoni 2020/21 u Milwaukeeju zabijao deset poena u prosjeku tijekom regularnog dijela sezone, a 6,6 poena u doigravanju u kojem su Bucksi osvojili naslov prvaka.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.