Bizarna reakcija MMA legende na najboljeg hrvatskog borca: On je stari penis

OVO JE mišljenje koje se ne može čuti baš svakog dana.

Главная страница » Bizarna reakcija MMA legende na najboljeg hrvatskog borca: On je stari penis

HRVATSKI MMA borac Roberto Soldić objavio je nedavno vijest kako je potpisao ugovor sa singapurskom borilačkom organizacijom ONE Championship. Radi se o organizaciji koja je osnovana 2011. godine i iznimno je popularna izvan Europe. Soldić je pregovarao i s UFC-om, najpoznatijom MMA organizacijom na svijetu, no ipak je odlučio da je za njega bolje prijeći u ONE.

Jedan od najpoznatijih MMA boraca u povijesti i bivši prvak UFC-a u srednjoj kategoriji, Michael Bisping, odgovarao je na pitanja fanova na svom YouTube kanalu. Jedno od njih se ticalo i Soldića. Fana je zanimalo je li hrvatski borac pogriješio time što je izabrao ONE FC umjesto UFC-a. Odgovor Bispinga bio je bizaran.

“UFC ne želi stari penis”

Treba napomenuti kako je Bisping pročitao ime hrvatskog borca kao Roberto Soldik. Engleski jezik mu je omogućio igru riječi gdje je cijelo vrijeme pričao o Robertos Oldiku ili Robertovom starom penisu.

‘‘Što mislim o Robertu Soldiću i njegovom potpisu za ONE umjesto za UFC? Slušajte, Robertov stari penis…morate uzeti što vam se nudi. Ako je dobio dobru ponudu, onda je i trebao otići tamo. Osim toga, u UFC-u ne žele stari penis”, rekao je Bisping.

Inače, Bisping često dobiva pitanja fanova o izmišljenim borcima smiješnih imena. Moguće je kako je Englez mislio da se i ovog puta radi o triku pa je na taj način odlučio odgovoriti i nasmijati svoje pratitelje.

Soldić: Ovdje mogu ispisati povijest borilačkog sporta

“Želim biti prvak u različitim sportovima. Pokušat ću uzeti naslov prvaka i u MMA-u, kikboksu i u svemu u čemu mogu. To mi je cilj. Želim biti jedinstven borac, a One Championship mi daje priliku biti nešto posebno u ovom sportu. Želim ispisati povijest borilačkog sporta”, rekao je Soldić pri potpisu ugovora za ONE FC i osvrnuo se na ponude koje je imao.

“Imao sam toliko opcija, toliko ponuda. KSW, UFC… Međutim, ovo što mi je ponudio One Championship… To se ne odbija. One Championship mi nudi puno više opcija od drugih promocija. Ponuda UFC-a je bila dobra, ali dobio sam ponudu najveće borilačke organizacije i nisam mogao reći ne. KSW? Tamo sam sve počistio”, izjavio je Soldić. Sutra će opširnije o ovome govoriti na konferenciji za medije.

Soldić, nadimka Robocop, 27-godišnji borac, u MMA karijeri ima 20 pobjeda i tri poraza. Posljednju borbu izgubio je od Dricusa Du Plessisa 2018. godine. U KSW-u je bio prvak velter i srednje kategorije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.