Cristiano Ronaldo dobio je najveću ponudu u povijesti nogometa, čeka ga teška odluka

Cristiano Ronaldo je već neko vrijeme nezadovoljan u Manchester Unitedu, a posljednjih tjedana se piše kako bi već u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Old Trafford. Zainteresiranih klubova ne manjka, a radi se o istinskim velikanima. Chelsea se dosad spominjao kao najizglednije novo odredište Po…

Главная страница » Cristiano Ronaldo dobio je najveću ponudu u povijesti nogometa, čeka ga teška odluka

Cristiano Ronaldo je već neko vrijeme nezadovoljan u Manchester Unitedu, a posljednjih tjedana se piše kako bi već u ovom prijelaznom roku mogao napustiti Old Trafford.

Zainteresiranih klubova ne manjka, a radi se o istinskim velikanima. Chelsea se dosad spominjao kao najizglednije novo odredište Portugalca, ali sad se pojavila i ponuda iz Saudijske Arabije koju strani mediji nazivaju “nemoralnom”.

Naime, Ronaldo je navodno dobio ponudu tešku nevjerojatnih 300 milijuna eura za dvije sezone u Saudijskoj Arabiji. Ime kluba nije objavljeno, ali AS navodi neke detalje te nevjerojatne ponude:

“Pokušavaju uvjeriti Cristiana najvećom ponudom u povijesti, a 300 navedenih milijuna bi se rasporedilo na sljedeći način: 30 bi išlo Manchester Unitedu za transfer, 250 bi bilo podijeljeno na dvije sezone, a preostalih 20 bi pripalo posrednicima u ovom poslu”, piše španjolski medij.

Ipak, AS također navodi da Portugalac u ovim trenucima ne razmišlja o prihvaćanju te ponude jer mu je želja odigrati još barem jednu sezonu u europskoj eliti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.