Danci zgroženi kako se u Barceloni ponašaju prema njihovom reprezentativcu: ‘Sramota je kako mu se pokušava raskinuti ugovor, otpustiti ga s posla‘

Čelnik udruge danskih nogometaša Mikkel Sahl Hansen podržao je napadača Barcelone Martina Braithwaitea kojeg se klub želi riješiti već mjesecima, ali igrač se čvrsto drži slova ugovora. – Odnos kojem je Martin izložen potpuno je nerazuman. Smjestio bih ga negdje između maltretiranja i uznemiravanja….

Главная страница » Danci zgroženi kako se u Barceloni ponašaju prema njihovom reprezentativcu: ‘Sramota je kako mu se pokušava raskinuti ugovor, otpustiti ga s posla‘

Čelnik udruge danskih nogometaša Mikkel Sahl Hansen podržao je napadača Barcelone Martina Braithwaitea kojeg se klub želi riješiti već mjesecima, ali igrač se čvrsto drži slova ugovora.

– Odnos kojem je Martin izložen potpuno je nerazuman. Smjestio bih ga negdje između maltretiranja i uznemiravanja. Sramota je kako mu Barcelona pokušava raskinuti ugovor, otpustiti ga s posla. Igrač koji im je priskočio u pomoć, kad su patili, a sada je u nemilosti. Gdje im je pristojnost? Ugovor je ugovor, a Barcelona i Braithwaite imaju obveze još dvije godine. Martin mora nastaviti ispunjavati svoj dio dogovora, a Barcelona svoj. Tada će to biti u skladu s radom jednog od najvećih klubova na svijetu, koji se prema svojim igračima treba odnositi s velikim poštovanjem – citira Sport.es Mikkela Hansena, pišu Sportske novosti.

Braithwaite je zabio dva gola i upisao jednu asistenciju u četiri utakmice za Katalonce u svim natjecanjima u prošloj sezoni. Danac ni izbliza nema klasu za Barcelonu, ali nitko je nije tjerao da ga dovede. Braithwaite je inače iznimno bogat igrač, jer je novac koji je zaradio oplodio s unosnim poslovima. Međutim, ne pada mu na pamet izaći u susret Barceloni. Zbog novca ili držanja principa ionako nije ni bitno. Zakon je apsolutno na njegovoj strani.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.