Dejan Lovren i službeno je novi igrač Lyona, pogledajte video kojim ga je francuski klub predstavio navijačima

Dejan Lovren i službeno je predstavljen kao novi igrač francuskog Lyona, kluba za koji je već igrao od 2010. do 2013. godine. Lovren je potpisao ugovor do 2025. godine, a ruski mediji tvrde da je Lyon platio dva milijuna eura. – Jako sam sretan što se vraćam u Lyon. Ovaj klub mi je otvorio vrata međ…

Главная страница » Dejan Lovren i službeno je novi igrač Lyona, pogledajte video kojim ga je francuski klub predstavio navijačima

Dejan Lovren i službeno je predstavljen kao novi igrač francuskog Lyona, kluba za koji je već igrao od 2010. do 2013. godine. Lovren je potpisao ugovor do 2025. godine, a ruski mediji tvrde da je Lyon platio dva milijuna eura.

– Jako sam sretan što se vraćam u Lyon. Ovaj klub mi je otvorio vrata međunarodnog nogometa i to nikad neću zaboraviti. Ovdje me vežu mnoge uspomene, posebno za predsjednika Jean-Michela Aulasa koji me uvijek podržavao. Iz Lyona sam 2013. otišao sa žaljenjem jer sam imao osjećaj da nisam pokazao sve što sam mogao. Želim svima dokazati kakav sam igrač – rekao je Lovren.

Lyon je Lovrena predstavio na društvenim mrežama videom u kojem čestita blagdane svim navijačima, a zatim su kratko prikazani neki njegovi najbolji tenuci iz Lyona, ali i iz Liverpoola.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.