Dinamovci jumbo-plakatima pozivaju Tomaševića na izgradnju novog stadiona

MAKSIMIRSKI stadion već je godinama derutan, a nakon jakog potresa u Zagrebu 2020. godine maksimalni kapacitet upola je smanjen.

Главная страница » Dinamovci jumbo-plakatima pozivaju Tomaševića na izgradnju novog stadiona

DVA JUMBO-PLAKATA s fotografijama Dinamovog stadiona i natpisom “Novi stadion” i “Dinamo je Maksimir” osvanula su u ponedjeljak na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru u Hanuševoj ulici. Dinamo je Maksimir inače je inicijativa za izgradnju stadiona na Maksimiru. U privatnoj grupi na Facebooku okupljaju više od šest tisuća članova.

“Mi smo neovisna građanska inicijativa pokrenuta s ciljem probuditi svijest u društvu o potrebi izgradnje stadiona Dinama u Maksimiru i o značaju Dinama za Zagreb, za hrvatski nogomet i sport uopće! Dinamo je svjetionik hrvatskog nogometa, sporta, obrazac uspjeha, postignutog tvrdim radom i europskom organizacijom .Dinamo je europska veličina i treba takav stadion!”, stoji na Facebooku u opisu.

Maksimirski stadion već je godinama derutan, a nakon jakog potresa u Zagrebu 2020. godine maksimalni kapacitet upola je smanjen jer pojedine tribine nisu sigurne. Godinama traje i trakavica između Dinama i gradske uprave o time tko je odgovoran za održavanje stadiona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.