Dino Rađa odgovorio na lavinu kritika: ‘Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu‘

Hrvatska košarkaška reprezentacija od jučer i službeno više ne postoji na karti ozbiljnih europskih momčadi. Ili, ajde da to preformuliramo, prestat će postojati nakon što odradi Europsko prvenstvo ovoga rujna. Na to se natjecanje plasirala, a bit će to prvi i posljednji turnir na kojem će sudjelova…

Главная страница » Dino Rađa odgovorio na lavinu kritika: ‘Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu‘

Hrvatska košarkaška reprezentacija od jučer i službeno više ne postoji na karti ozbiljnih europskih momčadi. Ili, ajde da to preformuliramo, prestat će postojati nakon što odradi Europsko prvenstvo ovoga rujna. Na to se natjecanje plasirala, a bit će to prvi i posljednji turnir na kojem će sudjelovati unatrag zadnjih pet i unaprijed sljedeće tri godine. Točkica pozitive u osam godina (2017-2025).

Nakon poraza od Finske u zadnjem kolu prvog kruga kvalifikacija za SP koje se sljedeće godine održava u tri azijske zemlje postalo je jasno da se nećemo plasirati u onaj drugi krug, pa ćemo taj set “FIBA-prozora” morati odraditi u pretkvalifikacijama za EP 2025. godine. Društvo je to koje smo već spominjali, Cipar, Švicarska, Albanija, Danska, sve redom velesile europske košarke.

Traže se po društvenim mrežama ostavke odgovornih, u prvom redu Dina Rađe, predsjednika Stručnog savjeta pri Hrvatskom košarkaškom savezu. Čovjek je to koji operativno vodi HKS, isturena figura u predsjedničkom mandatu Stojka Vrankovića, čija se ostavka također zaziva.

Čekao se dan nakon utakmice u Rijeci Rađin odgovor na brojne kritike, a on se dogodio na stranicama portala Antene Zadar, prenose Sportske novosti.

– Nemam nikakvog komentara, nikakvog!

Naravno, morao je nešto reći.

– Moramo se svi malo pogledati u ogledalo. Svi s*ru po Savezu!

Valjda za to imaju rezona… Ili nemaju? Kako god, najglasniji su navijači Zadra…

– Ti navijači Zadra, jesu li se ikad zapitali kojeg je to igrača svjetskog kalibra nakon Arijana Komazeca KK Zadar izbacio?! I da takvi navijači traže moju ostavku! Pa takvi navijači uopće nemaju pravo glasa! Kad bi se slušalo navijače, gdje bismo došli?!

Za kraj…

– Bit ću u Savezu dokle god je i Stojko tu – jasan je bio Dino Rađa.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.