FOTO Neuer u dresu Hajduka uz pivo uživa na ljetovanju u Hrvatskoj

JEDAN od najboljih vratara svijeta ljetuje u Hrvatskoj.

Главная страница » FOTO Neuer u dresu Hajduka uz pivo uživa na ljetovanju u Hrvatskoj

MANUEL NEUER, golman Bayerna i reprezentacije Njemačke te legenda svjetskog nogometa, na Instagramu je prije četiri dana objavio fotografiju na kojoj vozi bicikl uz status: “Predsezona po mom guštu! Dobro društvo i vožnja biciklom do Hrvatske! Idemo!” Slavni golman slikao se na Grossglockneru, najvišoj planinskoj cesti u Austriji. Da bi je savladao na putu do Hrvatske, Neuer se trebao popeti na oko 2.5 tisuća metara visok vrh i spustiti s njega.

Neuer je godinama obožavatelj hrvatske obale i njen neumorni promotor. S Hrvatskom ga je upoznao trener vratara Toni Tapalović još dok su bili u Schalkeu, odakle su otišli u Bayern. Tako njemačka legenda zna kartati belot, uz to je naučio i neke hrvatske riječi, a od hrvatskih glazbenika izuzetno cijeni Jasmina Stavrosa.

Neuer je ljetovao u Hvaru i Dubrovniku, a posljednjih godina baza su mu Brela na Makarskoj rivijeri, odakle kreće u avanture po Dalmaciji, a sada je objavljena najnovija. Jedan restoran na Instagramu je objavio fotografiju Neuera koji je došao u posjet pa uživao ispijajući pivo odjeven u dres splitskog Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.