Glavobolja za Barcelonu: zvijezda blokira transfer težak 85 milijuna eura i registraciju novih pojačanja

Riječ je o Frenkieu de Jongu koji tako blokira transfer težak 85 milijuna eura i tako otežava maksimalno život Barceloni. De Jong nije sretan što Barcelona od njega traži smanjenje plaće, ili da napusti klub koji ima financijskih poteškoća. Barcelona navodno od De Jonga traži da se odrekne ukupno 16…

Главная страница » Glavobolja za Barcelonu: zvijezda blokira transfer težak 85 milijuna eura i registraciju novih pojačanja

Riječ je o Frenkieu de Jongu koji tako blokira transfer težak 85 milijuna eura i tako otežava maksimalno život Barceloni. De Jong nije sretan što Barcelona od njega traži smanjenje plaće, ili da napusti klub koji ima financijskih poteškoća.

Barcelona navodno od De Jonga traži da se odrekne ukupno 16.8 milijuna eura koji bi mu trebali pripasti u narednom periodu kroz plaću i bonuse, na što ovaj nije spreman pristati. Navodno De Jong nije u Xavijevim planovima za sljedeću sezonu, a španjolski mediji navode kako usprkos tomu želi ostati na Camp Nou i uvjeriti trenera da griješi, prenose Sportske novosti.

A u isto vrijeme dok De Jong ne pristaje na transfer, Barcelona ne može registrirati novodovedene igrače. Katalonci su bili aktivni na tržištu i dogovorili su dolaske Francka Kessiea i Andreasa Christensena iz Milana, odnosno Chelseaja bez odštete, dok je osiguran i dolazak Raphinhe iz Leeds Uniteda. Iako su transferi potvrđeni, registracija igrača nije napravljena i neće biti dok ne budu zadovoljeni određeni financijski uvjeti prema pravilniku La Lige.

Isti je problem Barcelona imala i prošlog ljeta kada nisu mogli registrirati Memphisa Depaya, Sergija Agüera i Erica Garciju dok nisu skresali plaće igračima. Na kraju su se zbog financijskih poteškoća morali rastati s Lionelom Messijem i tako rasteretiti klupski budžet.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.