Guardioli postavljeno pitanje o kontroverznom Gvardiolovom golu: ‘Znam što se događa u takvim situacijama‘

Joško Gvardiol obilježio je prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Leipziga i Manchester Cityja (1:1). Hrvatski stoper nije najbolje reagirao kod pogotka Cityja, ali je cijelu utakmicu odlično čuvao Erlinga Haalanda te zabio gol za 1:1. Međutim, kod tog pogotka igrači Cityja su se bunili da…

Главная страница » Guardioli postavljeno pitanje o kontroverznom Gvardiolovom golu: ‘Znam što se događa u takvim situacijama‘

Joško Gvardiol obilježio je prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Leipziga i Manchester Cityja (1:1). Hrvatski stoper nije najbolje reagirao kod pogotka Cityja, ali je cijelu utakmicu odlično čuvao Erlinga Haalanda te zabio gol za 1:1.

Međutim, kod tog pogotka igrači Cityja su se bunili da je Gvardiol faulirao Rubena Diasa u skoku. Pep Guardiola nakon utakmice je održao konferenciju za medije, a prvo pitanje koje je dobio bilo je je li Gvardiolov gol regularan.

“Nisam dobro vidio kako je zabio, tako da ne mogu govoriti, ali znam što se događa u takvim situacijama. Vidio sam zato reakciju mojih igrača”, rekao je Španjolac.

Na usporenoj snimci se može vidjeti kako se Gvardiol poslužio objema rukama prilikom skoka, ali ni sudac Serdar Gozubuyuk, ni njegovi kolege u VAR sobi nisu se oglasili i gol je priznat.

Snimku pogotka pogledajte OVDJE i procijenite sami radi li se o prekršaju ili ne.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.