Hajdukovac stradao pa zamijenjen zbog neugodne ozljede, bez njega HSV primio gol kojim je poražen

Bivši nogometaš Hajduka Mario Vušković stradao je u padu nakon jednog skoka u domaćem porazu njegovog HSV-a od Hanse Rostock u 2. kolu 2. Bundeslige (0:1). U 58. minuti nekadašnji stoper „bijelih” je poslije skoka pao na travnjak i po svemu sudeći pritom slomio palac desne ruke. Vušković se dugo pru…

Главная страница » Hajdukovac stradao pa zamijenjen zbog neugodne ozljede, bez njega HSV primio gol kojim je poražen

Bivši nogometaš Hajduka Mario Vušković stradao je u padu nakon jednog skoka u domaćem porazu njegovog HSV-a od Hanse Rostock u 2. kolu 2. Bundeslige (0:1).

U 58. minuti nekadašnji stoper „bijelih” je poslije skoka pao na travnjak i po svemu sudeći pritom slomio palac desne ruke. Vušković se dugo pružala pomoć na travnjaku, namještao mu se prst uz bolne igračeve grimase.

Potom je još petnaestak minuta odigrao, izdržao sa slomljenim palcem, prije nego što je zamijenjen. HSV je poražen pogotkom Kevina Schumachera u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

U ovom susretu navijači HSV-a priredili su emocionalan oproštaj od klupske legende u četvrtak preminulog Uwea Seelera, bivšeg reprezentativca Zapadne Njemačke.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.