Hrvatski Amerikanac brutalno iskren! ‘Prihvatio sam poziv, a nisam znao ni gdje je ta zemlja‘

Amerikanac Jaleen Smith na Eurobakstu se do sada pokazao kao jako dobar izbor za Hrvatsku. Vidi se da je momčadski igrač, uvijek među najboljima u obrani, discipliniran u napadu, a nije ga strah ni preuzeti odgovornost. Imao je amplituda u igri tijekom turnira, ali to je i logično ako znamo da se re…

Главная страница » Hrvatski Amerikanac brutalno iskren! ‘Prihvatio sam poziv, a nisam znao ni gdje je ta zemlja‘

Amerikanac Jaleen Smith na Eurobakstu se do sada pokazao kao jako dobar izbor za Hrvatsku. Vidi se da je momčadski igrač, uvijek među najboljima u obrani, discipliniran u napadu, a nije ga strah ni preuzeti odgovornost. Imao je amplituda u igri tijekom turnira, ali to je i logično ako znamo da se reprezentaciji doslovno priključio koji tjedan uoči početka Eurobasketa.

Smith, prema vlastitom priznanju, nije puno dvojio kad je dobio poziv Hrvatske. I dečko je očito jako iskren kad priča o motivima zbog kojih je prihvatio poziv da igra z Hrvatsku.

– Nemam tu što puno reći. Ako te neka zemlja želi želi u svojoj reprezentaciji, zašto igrač ne bi iskoristio takvu priliku? Ne, nisam znao gde je Hrvatska, nisam. Kada sam došao u Hrvatsku, to mi je bilo prvi put da sam bio tamo – kazao je Smith.

Hrvatska danas u Berlinu igra osminu finala protiv Finske. Vjerujemo da će na tribinma biti veliki broj hrvatskih navijača koji žive u Berlinu i okolici. I nadajmo se da će im se Smith predstaviti u dobrom izdanju. Do sada je na turniru imao prosjek od 11 poena, 2,6 skokova i 4,8 asistencija po meču. Vrlo pristojno…

Što je još rekao Smith, pogledajte OVDJE.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.