Hrvatski stoper Joško Gvardiol među posljednjih dvadeset kandidata za titulu, Baturina i Sučić otpali iz konkurenecije

Talijanski Tuttosport objavio je imena preostalih 20 nogometaša koji su ostali u konkurenciji za ovogodišnju nagradu Golden Boy, koju ovaj ugledni časopis dodjeljuje najboljem mladom svjetskom nogometašu. Na ranijem, proširenijem popisu, bila su trojica hrvatskih nogometaša, Joško Gvardiol iz Leipzi…

Главная страница » Hrvatski stoper Joško Gvardiol među posljednjih dvadeset kandidata za titulu, Baturina i Sučić otpali iz konkurenecije

Talijanski Tuttosport objavio je imena preostalih 20 nogometaša koji su ostali u konkurenciji za ovogodišnju nagradu Golden Boy, koju ovaj ugledni časopis dodjeljuje najboljem mladom svjetskom nogometašu.

Na ranijem, proširenijem popisu, bila su trojica hrvatskih nogometaša, Joško Gvardiol iz Leipziga, Martin Baturina iz Dinama te Luka Sučić iz Red Bull Salzburga. Sada kada je popis prilično skraćen i ostalo je tek 20 kandidata za laskavu titulu u konkurenciji je ostao jedino hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol.

Posljednjih godina igrač Leipziga uvijek odlično kotira u ovoj konkurenciji, no ipak nije među glavnim favoritima za priznanje. U prvom planu bi trebali biti Bellingham i Adeyemi iz dortmundske Borussije, Camavinga iz madridskog Reala, Musiala iz Bayerna te trojac iz Barcelone, Pedri, Gavi i Ansu Fati.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.