Izbornik Maroka Regragui: ‘Svakako je Hrvatska favorit. Bila bi velika pogreška razmišljati samo o Modriću‘

Walid mjesto Vahida. Kada je smijenjen Vahid Halihodžić, zato što nije htio vratiti u momčad izbačene zvijezde poput Hakima Ziyecha, na mjesto izbornika Maroka instaliran je Walid Regragui. Kapetan Romain Saiss i Regragui izišli su u glavnom medijskom centru u Dohi pred medije dan uoči susreta Hrvat…

Главная страница » Izbornik Maroka Regragui: ‘Svakako je Hrvatska favorit. Bila bi velika pogreška razmišljati samo o Modriću‘

Walid mjesto Vahida. Kada je smijenjen Vahid Halihodžić, zato što nije htio vratiti u momčad izbačene zvijezde poput Hakima Ziyecha, na mjesto izbornika Maroka instaliran je Walid Regragui. Kapetan Romain Saiss i Regragui izišli su u glavnom medijskom centru u Dohi pred medije dan uoči susreta Hrvatske i Maroka.

– To će za nas biti nezgodna utakmica. Znamo što nas čeka, doprvak svijeta s proteklog SP-a, ali znamo i svoje kvalitete. Vidjeli smo mnogo njihovih utakmica, vidimo da je vrag u detaljima – kazao je izbornik Regragui.

Kapetan je naglasio.

– Hrvatska je vrlo kvalitetan tim. Moramo na terenu pokazati što znamo – rekao je obrambeni igrač Bešiktaša Saiss.

Tko je favorit? Imate li posebnu taktiku za zaustavljanje Luke Modrića?

– Svakako je Hrvatska favorit. To je pokazala i na posljednjem SP-u. Ima Luku koji je bio Zlatna lopta. Mi ćemo se pokušati fokusirati na svoje igrače. Bila bi velika pogreška razmišljati samo o Modriću. Mi moramo igrati svoj, marokanski nogomet – naglasio je izbornik.

Je li za Maroko prednost što se igra u Kataru?

– Nadam se da će to biti tako. Ovdje je ogromna marokanska zajednica, posebno u Dohi. Znamo da nas naši ljudi ovdje podupiru. Osjećamo se kao da igramo doma. To nas motivira. Hvala Bogu što ima toliko Marokanaca u Kataru – rekao je izbornik Regragui.

Koliko je bitan Ziyech?

– Nije bitan samo za mene, nego za cijeli tim i za Chelsea. On je odličan igrač. Ova zemlja ga treba, nadam se da će uz Božju pomoć napraviti puno za naš tim – kazao je izbornik Regragui.

– Na terenu ćete vidjeti najbolje od Hakima – uvjeren je Saiss.

Pričao je Regragui i o prethodniku, ali rekao je da od njega nije dobio informacije o Hrvatskoj.

– Imam veliko poštovanje za Halilhodžića. To što sam ja ovdje dokaz je njegovih sposobnosti. Hvala mu u ime cijelog marokanskog naroda. Svi znamo Hrvatsku, onda je jedna od najboljih reprezentacija svijeta. Hrvatska je veliki zalogaj. Imamo odličan tim, igrače. Suparnik je nezgodan, ali ne bih htio da opet imamo osjećaj da samo nešto propustili kao na SP-u 2018. godine – rekao je Regragui.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.