Iznenađenje za ‘vatrenog‘ nakon povratka u klub: pogledajte kako su Joška Gvardiola dočekali njegovi suigrači

Joško Gvardiol vratio se sa zasluženog odmora nakon Svjetskog prvenstva u Kataru u svoj RB Leipzig. Mladi stoper ostavio je sjajan dojam na turniru i nakon osvojene brončane medalje s Hrvatskom nametnuo se kao jedan od najboljih stopera na svijetu općenito. U Leipzigu su svjesni kakvog igrača imaju …

Главная страница » Iznenađenje za ‘vatrenog‘ nakon povratka u klub: pogledajte kako su Joška Gvardiola dočekali njegovi suigrači

Joško Gvardiol vratio se sa zasluženog odmora nakon Svjetskog prvenstva u Kataru u svoj RB Leipzig. Mladi stoper ostavio je sjajan dojam na turniru i nakon osvojene brončane medalje s Hrvatskom nametnuo se kao jedan od najboljih stopera na svijetu općenito.

U Leipzigu su svjesni kakvog igrača imaju u klubu, a zanimljivo je bilo vidjeti kako su ga dočekali suigrači. Naime, kada je ušao u prostoriju svi su zapljeskali i oduševljeno ga pozdravili.

Gvardiol je meta gotovo svih europskih velikana i pitanje je koliko će se još dugo zadržati u Leipzigu. Vrijednost mu prema Transfermarktu iznosi 75 milijuna eura, ali kada se govori o njegovom potencijalnom transferu uglavnom se spominju cifre bliže 100 milijuna eura, stoga je za očekivati da će ga Nijemci dobro unovčiti.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.