Jones: Prebijanje Miočića u ovom trenutku više znači od pobjede protiv Ngannoua

JONES se nije borio od veljače 2020., a Miočić od ožujka prošle godine.

Главная страница » Jones: Prebijanje Miočića u ovom trenutku više znači od pobjede protiv Ngannoua

JON JONES, neporaženi vladar UFC-ove poluteške kategorije u kojoj je pojas osvojio 2011. i branio ga sve do posljednje borbe 2020., spreman je na novi ulazak u oktogon, sad u kategoriji teškaša kojom vlada Francis Ngannou. Budući da aktualni prvak neće nastupati više u ovoj godini, očekuje se borba za titulu privremenog prvaka, a u njoj Jones protiv Stipe Miočića.

Ovaj meč već se najavljivao, a sam Miočić, rekorder po broju uspješnih obrana titule u teškoj kategoriji, nedavno je najavio novi pohod na tron. Tron želi i Jones koji smatra da u ovom trenutku borba protiv Miočića za njega znači više od borbe s Ngannouom.

O tom meču pričao je i Dana White, a Jones je odgovarajući na pitanja svojih navijača na Twitteru ustvrdio da mu je “drago da je Dana o tome pričao” pa dodao da je on “spreman i čeka datum”. Onda je dodao:

“Trenutačno planiram borbu sa Stipom, mislim da ona puno više dokazuje. Boriti se s jednodimenzionalnim borcem nakon što je on operirao koljeno za mene nema smisla. Mislim da prebijanje Miočića u ovom trenutku više znači.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.