Jug s lakoćom odradio posao u Crnici: oslabljeni Solaris upisao prvi poraz ove sezone

Dubrovčani su s lakoćom odradili posao u Crnici u zaostaloj utakmici drugog kola Prvenstva Hrvatske i zadržali maksimalan učinak. S druge strane, bio je to prvi poraz oslabljenih Šibenčana, koji su uspijevali držati rezultatski priključak tek u prvoj četvrtini. Već u narednih osam minuta Jug je demo…

Главная страница » Jug s lakoćom odradio posao u Crnici: oslabljeni Solaris upisao prvi poraz ove sezone

Dubrovčani su s lakoćom odradili posao u Crnici u zaostaloj utakmici drugog kola Prvenstva Hrvatske i zadržali maksimalan učinak. S druge strane, bio je to prvi poraz oslabljenih Šibenčana, koji su uspijevali držati rezultatski priključak tek u prvoj četvrtini.

Već u narednih osam minuta Jug je demonstrirao osjetnu razliku u kvaliteti i stvorio nedostižnu prednost. Do kraja utakmice, ‘gospari‘ su samo rutinski odradili posao.

Solaris- Jug 3:11 (0:1,1:5,1:4,1:1)

ŠIBENIK- Bazen u Crnici.

Suci: Joško Prančić i Branko Banovac (oba iz Splita).

Solaris: M. Šparada (5 obrana), Jakovčević, Erak, Rak, Čondić Kadmenović, Butić (2), Kreković, Radan, Vrcić, Sirovec, Burburan (1), T. Šparada, Štrkalj, Brajković.

Jug: Popadić (9 obrana), Burđelez (1), Fatović (2), Zvono, Joković (3), Vukojević (1), Prkoča, Lazić (1), Kržić (1), Kakaris (1), Grgurević (1), Žuvela, Jurišić (1 obrana), Mozara.

Peterci: Solaris -; Jug 3/3.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.