Kaos u Bukureštu: prekid nakon svega 32 sekunde, domaći huligani napali navijače BiH

Igralo se u Bukureštu svega 32 sekunde prije no što će utakmica posljednjeg kola UEFA-ine Lige nacija između Rumunjske i Bosne i Hercegovine biti prekinuta. Već u uvodnoj minuti dvoboja rumunjski navijači napali su oko 200 navijača BiH koji su bili na tribini iza jednoga gola. Utakmica je morala sta…

Главная страница » Kaos u Bukureštu: prekid nakon svega 32 sekunde, domaći huligani napali navijače BiH

Igralo se u Bukureštu svega 32 sekunde prije no što će utakmica posljednjeg kola UEFA-ine Lige nacija između Rumunjske i Bosne i Hercegovine biti prekinuta. Već u uvodnoj minuti dvoboja rumunjski navijači napali su oko 200 navijača BiH koji su bili na tribini iza jednoga gola.

Utakmica je morala stati jer su se rumunjski navijači bez nekih većih problema probili do tribine gdje su smješteni BH Fanaticosi. Tampon-zona između dvije navijačke skupine nije izdržala, a navijači Rumunjske vikali su: “Srbija, Srbija!”, nakon čega su počele letjeti baklje i još kojekakva dostupna pirotehnička sredstva.

Samo igrom sreće i brzom intervencijom policijskih snaga spriječeni su još veći nemiri, a još prije utakmice znalo se da će ovo biti utakmica visokog rizika… Rumunjski specijalci brzo su intervenirali, a pedesetak najvatrenijih domaćih navijača brzo je udaljeno s lica mjesta.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.