Košarkaši Zadra startali s pripremama, trener Jusup poručuje: ‘Dosta je posla, zato smo krenuli ranije’

Nedavno je direktor KK Zadra, David Gunjević kazao kako bi klub mogao za dva mjeseca ostati bez lipe i otići u stečaj, a predsjednik Nadzornog odbora Ante Rubeša najavio podizanje dugoročnog kredita od 6,5 milijuna kuna, kao i to kolike su plaće oba direktora, Gunjevića i sportskog Denisa Pleslića….

Главная страница » Košarkaši Zadra startali s pripremama, trener Jusup poručuje: ‘Dosta je posla, zato smo krenuli ranije’

Nedavno je direktor KK Zadra, David Gunjević kazao kako bi klub mogao za dva mjeseca ostati bez lipe i otići u stečaj, a predsjednik Nadzornog odbora Ante Rubeša najavio podizanje dugoročnog kredita od 6,5 milijuna kuna, kao i to kolike su plaće oba direktora, Gunjevića i sportskog Denisa Pleslića.

Na ovo posljednje javio se i gradonačelnik Branko Dukić, kako njihove plaće nisu usklađene s najvišim bruto plaćama direktora u Vodovodu, Čistoći, Liburniji, te da su neprihvatljive. A kako će to sve proći ostaje vidjeti.

U takvom „ambijentu“ krenule su pripreme košarkaša Zadra. U dvorani 3 ŠC Višnjik Danijel Jusup, te pomoćnici Tomislav Ružić i Toni Dijan, Bernard Kotlar, dr. Mladen Srzentić, te 12 igrača okupili su se na prvom treningu. Nakon Europskog U18 prvenstva priključit će im se i trener Stipe Kuliš.

– Pred nama je dosta posla. Tu je veliki broj mladih igrača kojima treba vrijeme kako bi ušli u sustav treniranja. Neke ekipe imaju luksuz krenuti kasnije, no mi nemamo. Poslije Velike Gospe nas čekaju utakmice – kazao je Jusup i odveo košarkaše na parket.

Cijele pripreme će se odraditi u Zadru. Klub je napustio trener u omladinskom pogonu Tihomir Bujan. Trener juniora je Roko Jurlina, kadeta Marko Selin, a predkadeta Rajko Vidović.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.