Luka Sučić pred sutrašnji dvoboj s Modrima u Ligi prvaka: ‘U mojoj obitelji nitko ne navija za Dinamo‘

Dinamo u srijedu od 18.45 sati gostuje kod RB Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Na konferenciji za medije austrijskog kluba našao se i hrvatski reprezentativac Luka Sučić. “Znamo da je Dinamo jako dobra momčad, ali trener nam je sa svojim stručnim stožerom već dao neke naputke tako da smo se dobr…

Главная страница » Luka Sučić pred sutrašnji dvoboj s Modrima u Ligi prvaka: ‘U mojoj obitelji nitko ne navija za Dinamo‘

Dinamo u srijedu od 18.45 sati gostuje kod RB Salzburga u trećem kolu Lige prvaka. Na konferenciji za medije austrijskog kluba našao se i hrvatski reprezentativac Luka Sučić.

“Znamo da je Dinamo jako dobra momčad, ali trener nam je sa svojim stručnim stožerom već dao neke naputke tako da smo  se dobro pripremili za ovu utakmicu. Naša prednost je sigurno presing koji stalno igramo, ali rekao bih i naš ofenzivni dio momčadi”, rekao je Sučić na početku.

“Sigurno da je ovo posebna utakmica za mene, ipak igram protiv hrvatske ekipe, ali potpuno sam miran, kao i prije bilo koje utakmice. Obitelj je uvijek uz mene, bez obzira na to gdje i protiv koga igrao, a tako će biti i sutra. Radujem se sutrašnjoj utakmici, ali kod mene u obitelji nema navijača Dinama”, rekao je Sučić pa se osvrnuo i na nadolazeće Svjetsko prvenstvo.

“Moj cilj je nastup na Svjetskom prvenstvu, ali prvo se moram dokazati u klubu. Siguran sam da izbornik Zlatko Dalić prati sve igrače i da će procijeniti tko je u najboljoj formi”, zaključio je Sučić.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.