Marseille objavio snimke s Tudorovih treninga. O Hrvatu se oglasio i nogometaš

MARSEILLE večeras utakmicom protiv Reimsa započinje novu sezonu, a klub prvu utakmicu dočekuje u problemima kakve nije očekivao.

Главная страница » Marseille objavio snimke s Tudorovih treninga. O Hrvatu se oglasio i nogometaš

MARSEILLE večeras utakmicom protiv Reimsa započinje novu sezonu, a klub prvu utakmicu dočekuje u problemima kakve nije očekivao. Trener Marseillea Igor Tudor na pripremama je toliko razljutio igrače da su oni organizirali pobunu i zatražili razgovor s predsjednikom kluba.

“Taj čovjek je lud. Morate vidjeti kako se obraća igračima”, rekao je novinaru Le Provencea izvor iz Marseillea, jedan stalni gost trening-kampa. Igrači su navodno nezadovoljni prenapornim fizičkim pripremama, treninzima u sedam navečer te zbunjeni statusom Senegalca Dienga, kojeg je Tudor otpisao iako se čini idealnim za njegov stil igre.

La Provence piše da je hrvatski trener ugodan i ljubazan izvan terena, ali da se promijeni čim zakorači na travnjak te da se igračima ne sviđa što često na treninzima viče na njih i unosi im se u lice. “Gerson i Cengiz Under su već platili cijenu sukoba s Tudorom, ljutit je i Jordan Amavi, a zbog takvog Tudorovog ponašanja je nakon samo tjedan dana otišao pomoćni trener Mauro Camoranesi”, pišu Francuzi.

Svađa s Guendouzijem

Jučer je otkriveno i da je Matteo Guendouzi, 23-godišnji veznjak, imao sukob s Tudorom na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Milana. Nakon svađe Guendouzi je otišao sa stadiona. 

Marseille je sada objavio video od 37 minuta na kojem su zabilježene situacije od prvog Tudorovog treninga pa sve do posljednje pripremne utakmice. 

O Tudoru je progovorio i nogometaš Valentin Rongier. “Trener voli da se zna red i da je sve ozbiljno. Kad smo na terenu, nema smijeha. On je tip koji želi da sve bude kako je zamislio, s velikim intenzitetom. I ne, on nije tiranin.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.