Mbappe stigao na dodjelu Zlatne lopte i naišao na salve zvižduka iz publike, pogledajte kako je on na to reagirao

Karim Benzema sinoć je u pariškom Theatre du Chatelet osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša na svijetu u sezoni 2021./22. Francuz je prvi put u karijeri osvojio ovu nagradu, a na tronu je naslijedio Lionela Messija koji je prošle godine bio osvajač Zlatne lopte, dok ovaj put nije uša…

Главная страница » Mbappe stigao na dodjelu Zlatne lopte i naišao na salve zvižduka iz publike, pogledajte kako je on na to reagirao

Karim Benzema sinoć je u pariškom Theatre du Chatelet osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša na svijetu u sezoni 2021./22.

Francuz je prvi put u karijeri osvojio ovu nagradu, a na tronu je naslijedio Lionela Messija koji je prošle godine bio osvajač Zlatne lopte, dok ovaj put nije ušao ni u Top 30.

Veliku ceremoniju pohodili su i bojni drugi igrači, među kojima je bio i napadač PSG-a Kylian Mbappe, koji je posljednjih tjedana glavna tema u svijetu nogometa nakon što je navodno zatražio odlazak iz PSG-a, iako je tek ljetos potpisao novi ugovor.

Mbappe je također stigao na crveni tepih, a tamo ga je dočekala salva zvižduka iz publike. Francuski reprezentativac, ipak, nije dozvolio da mu to pokvari raspoloženje te je sa osmijehom na licu ušao u salu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.