Mišković treći put izabran za šefa primorsko-goranskog saveza. Bio je jedini kandidat

PREDSJEDNIK NK Rijeke nije imao konkurenciju.

Главная страница » Mišković treći put izabran za šefa primorsko-goranskog saveza. Bio je jedini kandidat

PREDSJEDNIK NK Rijeke Damir Mišković ponovo je izabran i za predsjednika Nogometnog saveza Primorsko-goranske županije. Do trećeg uzastopnog mandata na čelu tog saveza stigao je jednoglasnom odlukom. Konkurenciju nije imao jer se nitko drugi nije kandidirao za to mjesto.

Kustić pozdravio imenovanje

Njegovo je imenovanje pozdravio i predsjednik HNS-a Marijan Kustić. “Posebno mi je zadovoljstvo biti tu nakon onakvih rezultata na SP-u. Vi ste prava nogometna obitelj. Bronca je plod kontinuiranog rada u klubovima i hvala svima koji se održavate i radite u nekad i teškim situacijama u klubovima, ali i dalje ustrajete. Rezultat pokazuje da smo uspjeli u tome svi zajedno i mogu vam reći da tijekom 35 dana u Kataru nikad nije bilo takvog zajedništva”, rekao je Kustić pa dodao:

“Bilo je teško nakon poraza od Argentine, nikad nisam tako plakao, ali smo se dignuli svi zajedno, bili podrška jedni drugima i napravili veličanstven rezultat. Igrači su došli iz sredina, neki i iz malih, koje mi svi vodimo i gdje svi vi radite i volontirate. Zato moramo nastaviti gurati infrastrukturu u klubovima, uz HNS kamp i Kuću nogometa.

Izgradnja i obnova nacionalnog stadiona je aktualna, ali nacionalni stadion nije jedan, već gdje god reprezentacija igrala, to je nacionalni stadion. Čestitam predsjedniku Miškoviću te poručujem Savezu PGŽ-a i istarskom da budu jedinstveni jer samo zajedničkim snagama možemo jako puno napraviti”, rekao je Kustić, prenosi Novi list.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.