Na humanitarnoj utakmici četiri crvena i masovna tučnjava: sve je zakuhao turski branič Akaydin udaranjem napadača Salernitane Boulta

Turski prvoligaš Adana Demirspor pobjednik je “trokut turnira” u Salernu koji je obilježila tučnjava igrača turskog kluba i Salernitane. Trebao je to biti praznik nogometa i Salernu. Trokut turnir ” Angelo Iervolino” je organiziran u spomen na pokojnog brata predsjednika Salernitane, a sav prihod bi…

Главная страница » Na humanitarnoj utakmici četiri crvena i masovna tučnjava: sve je zakuhao turski branič Akaydin udaranjem napadača Salernitane Boulta

Turski prvoligaš Adana Demirspor pobjednik je “trokut turnira” u Salernu koji je obilježila tučnjava igrača turskog kluba i Salernitane.

Trebao je to biti praznik nogometa i Salernu. Trokut turnir ” Angelo Iervolino” je organiziran u spomen na pokojnog brata predsjednika Salernitane, a sav prihod bio je namijenjen u humanitarne svrhe.

Na tribinama stadiona Arechi se okupilo oko 6.000 gledatelja, sudjelovala su dva talijanska kluba, Salernitana u čijim redovima igra Domagoj Bradarić, i Reggina, te turska momčad Adana Demirspor koju trenira Vincenzo Montella, a predvodi “zločesti dečko” Mario Balotelli.

U prvoj utakmici, a igralo se po 45 minuta, Reggina je pobijedila Adanu sa 1-0, no u drugom dvoboju između turskog sastava i Salernitane nastao je pravi kaos.

Sve je zakuhao turski branič Samet Akaydin zbog udaranja Nizozemca Reda Boulta. Sudac je odmah isključio turskog igrača, ali unatoč svemu nije mogao zaustaviti opći metež i tučnjavu koji su nastali.

Kod domaćina su isključeni Federico Fazio i Lassana Coulibaly, a u turskim redovima Akaydin i Kevin Rodrigues. Na koncu su ekipe završile utakmicu sa po devet igrača, a Adana je slavila sa 3-1.

U zadnjem ogledu Salernitana je porazila Regginu sa 1-0 pa je trofej pripao Adani. Dodajmo kako Bradarić nije nastupio zbog ozljede.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.