Nakon poraza od Španjolske Portugalci su kritički nastrojeni: ‘Ronaldo je osvojio sve, bio je fenomen, ali sada treba stati!

Portugalcima je bio sinoć dovoljan i remi u Bragi protiv Španjolske kako bi dohvatili Final Four, ali golom Alvara Morate u 88. minuti slavila je Španjolska s 1:0 i probila se među 4 najbolje momčadi uz Hrvatsku, Nizozemsku i Italiju. Ronaldo je protiv Španjolske odigrao jednu od najlošijih utakmica…

Главная страница » Nakon poraza od Španjolske Portugalci su kritički nastrojeni: ‘Ronaldo je osvojio sve, bio je fenomen, ali sada treba stati!

Portugalcima je bio sinoć dovoljan i remi u Bragi protiv Španjolske kako bi dohvatili Final Four, ali golom Alvara Morate u 88. minuti slavila je Španjolska s 1:0 i probila se među 4 najbolje momčadi uz Hrvatsku, Nizozemsku i Italiju.

Ronaldo je protiv Španjolske odigrao jednu od najlošijih utakmica u posljednjih nekoliko godina u portugalskom dresu, a na kraju je bacio kapetansku traku čime je dodatno navukao bijes javnosti, prenose Sportske novosti.

Portugalska A Bola tako donosi naslov ‘Manje Ronalda, više Portugala‘, čime aludira kako bi Santosu bilo najbolje da na SP-u u Kataru primijeni recept Erika ten Haga iz Manchester Uniteda i slavnog igrača preseli na klupu.

Slično piše i O Jogo.

– Realnost je da je igrač Manchester Uniteda opasniji zbog svog imena i prošlosti nego što to doista jest u ovom trenutku – navodi O Jogo.

Na takve napise nadovezao se i bivši talijanski reprezentativac Antonio Cassano.

– U ovom trenutku Cristiano bi se trebao napraviti uslugu i shvatiti da ako nisi na određenoj razini, da bi trebao prestati. Osvojio je sve, bio je fenomen. Stani! Trebao bi prestati ili ćeš samo trčati na klupu – rekao je Cassano.

A zanimljiv je komentar imala i španjolska Marca vezano uz portugalskog izbornika Santosa.

– Lagao je, ponovno je lagao rekavši da će Portugal biti hrabra momčad, da će izaći na teren i dominirati protiv Španjolske. On je trener koji je ispisao povijest portugalske reprezentacije na Euru 2016., ali je sada teret pred vratima SP-a – navodi Marca.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.