Nakon trećeg neuspjeha unatoč milijunskim ulaganjima, Stanković više nije trener Crvene zvezde

 Trener nogometaša beogradske Crvene zvezde Dejan Stanković podnio je u petak neopozivu ostavku obrazloživši je neuspjehom da u trećem pokušaju uvede klub u elitnu Ligu prvaka, objavio je klub na svojoj web stranici. Vijest je uslijedila odmah nakon ždrijeba za grupnu fazu Lige Europe, gdje će Zvezd…

Главная страница » Nakon trećeg neuspjeha unatoč milijunskim ulaganjima, Stanković više nije trener Crvene zvezde

 Trener nogometaša beogradske Crvene zvezde Dejan Stanković podnio je u petak neopozivu ostavku obrazloživši je neuspjehom da u trećem pokušaju uvede klub u elitnu Ligu prvaka, objavio je klub na svojoj web stranici.

Vijest je uslijedila odmah nakon ždrijeba za grupnu fazu Lige Europe, gdje će Zvezda igrati nakon što je u utorak ispala od izraelskog Maccabija u play-offu Lige prvaka s ukupnim skorom 4-5, poslije remija (2-2) u uzvratnoj utakmici u Beogradu, kad je autogolom u 90. minuti Milan Pankov stavio točku na Zvezdine ambicije u eltinom europskom takmičenju. 

“Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu Prvaka osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio pružiti ono što sam najviše želio. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša”, naveo je Stanković u obrazloženju odlduke koju je na internetskoj stranici objavila Zvezda.

Klub će dalje voditi Miloš Milojević, dosadašnji Stankovićev pomoćnik od 2019. godine, a službena promocija najavljena je za subotu kada će voditi klub protiv Javora iz Ivanjice.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.