Nakon tri poraza u ABA ligi Zadrani imaju priliku za liječenje rana u prvenstvu, gostuju kod DepoLink Škrljeva

Neuspješnu epizodu u AdmiralBET ABA ligi gdje je Zadar morao potpisati poraz u ogledu sa SC Derbyjem, iako su u Podgoricu stigli s aureolom favorita, mora se čim prije zaboraviti jer slijede novi izazovi. Međutim, nemoguće je ne ustvrditi još jednom kako su Zadrani prokockali svaku moguću prigodu za…

Главная страница » Nakon tri poraza u ABA ligi Zadrani imaju priliku za liječenje rana u prvenstvu, gostuju kod DepoLink Škrljeva

Neuspješnu epizodu u AdmiralBET ABA ligi gdje je Zadar morao potpisati poraz u ogledu sa SC Derbyjem, iako su u Podgoricu stigli s aureolom favorita, mora se čim prije zaboraviti jer slijede novi izazovi.

Međutim, nemoguće je ne ustvrditi još jednom kako su Zadrani prokockali svaku moguću prigodu za trijumf u gostima. Razlog? Nisu na pravi način znali odigrati zadnje napade kako u osnovnom dijelu utakmice tako i u produžetku. K tomu naveliko se u tih 45 minuta griješilo, odnosno, izbacivalo loptu izvan igre čime su suparniku pružili ruku pomoći za put prema pobjedi. Uglavnom, bila je to jako ne gledljiva utakmica, jedino su je mogli „provariti” oni istinski poklonici košarke i svi koji su po službenoj ili poslovnoj dužnosti morali biti na tribinama ili pred TV ekranima.

Nova prigoda za liječenje rana, podsjetimo, Zadar je u nizu od tri poraza, Cibona, Partizan i na koncu SC Derby, slijedi u susretu sa Škrljevom u HT Premijer ligi. U Jazinama se Zadar izvukao u zadnji trenutak i tu utakmicu mnogi drže jednom od najlošijih izdanja Zadra ove sezone. Uvjerenje je pak kako se nešto slično neće dogoditi, jer će igrači pronaći unutarnju snagu nakon poraza i dugog putovanja iz Crne Gore i uzeti bodove koji će ih ostaviti na drugom mjestu ljestvice.

– Iscrpila nas je fizički i psihički utakmica u Podgorici. Nažalost nismo uspjeli uzeti bodove iako smo imali svojih prilika za to. Sada se moramo skupiti i okrenuti DepoLink Škrljevu kako bismo uzeli prvu pobjedu u novoj godini. Domaćin će sigurno biti motiviran, kao i svi naši protivnici u HT Premijer ligi, a na nama je da pravim pristupom dođemo do pobjede – kazao je Antonio Jordano.

Utakmica se igra u srijedu u dvorani Mavrinci s početkom u 18 sati uz TV prijenos na HKS TV.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.