Navijači Intera: Lukaku je za nas bio kralj, a sad je samo još jedan igrač

NAVIJAČI su naveli i da ga neće pozdravljati transparentima ni navijanjem, ali i da ga neće pokušati ponižavati ako dođe u Inter.

Главная страница » Navijači Intera: Lukaku je za nas bio kralj, a sad je samo još jedan igrač

BELGIJSKI napadač Romelu Lukaku vrlo je blizu povratka u Inter, s kojim je prije godinu dana osvojio naslov prvaka Italije. Nakon toga je prešao u Chelsea u transferu vrijednom više od 113 milijuna eura. No već je rano u sezoni istaknuo da se želi vratiti u Inter. Za Chelsea je ove sezone zabio 15 golova u 44 utakmice, što je manje od očekivanog.

No navijači Intera, oni najžešći, rastali su se već od Lukakua te ga nazvali izdajnikom kad je prešao u Chelsea. “Podupirali smo ga kao kralja, a sad je on samo još jedan igrač. Neka bude jasno da mi nećemo navijati protiv njega kad obuče dres Intera. Ali njegovu izdaju smo proživjeli i jako nas je povrijedila”, stoji u izjavi najžešćih navijača Intera.

Navijači su naveli i da ga neće pozdravljati transparentima ni navijanjem, ali i da ga neće pokušati ponižavati ako dođe u Inter. “Sve što se bude događalo u budućnosti on mora zaslužiti na terenu svojom poniznošću i napornim radom”, stoji u izjavi navijača.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.