‘Navijači, podržite nas!‘: Zadar danas u ABA ligi dočekuje Megu

Malo je nedostajalo da se se košarkaši Zadra na pokliznu ‘na koru’ od Škrljeva, stoga je njihov trener Danijel Jusup, uoči ogleda s Megom u 3.kolu AdmiralBet ABA lige, otvoreno kazao: – Trebamo svi jedan drugom pogledati u oči i razgovarati, jer ovo neće biti dovoljno za pobjedu protiv Mege! I nije…

Главная страница » ‘Navijači, podržite nas!‘: Zadar danas u ABA ligi dočekuje Megu

Malo je nedostajalo da se se košarkaši Zadra na pokliznu ‘na koru’ od Škrljeva, stoga je njihov trener Danijel Jusup, uoči ogleda s Megom u 3.kolu AdmiralBet ABA lige, otvoreno kazao:

– Trebamo svi jedan drugom pogledati u oči i razgovarati, jer ovo neće biti dovoljno za pobjedu protiv Mege!

I nije nimalo pogriješio, jer su svi odreda griješili. Protiv beogradske momčadi valja očekivati stabilniju igru koja neće donositi nervozu….

– Protiv Mege će biti baš borba, kao i svaka utakmica, ABA liga je izuzetno jako natjecanje. U regionalnoj ligi moramo biti na visokoj razini kako bi dobili utakmicu, a i i onda je pitanje hoćeš li je dobiti. Mega je mlada i izuzetno talentirana momčad koja igra na energiju, u njihovim redovima su igrači od kojih se očekuje dosta u budućnosti. Njihova prednost je upravo ta energija, kao i poletnost, dok im je neiskustvo minus. Mi moramo gledati sebe i svoju igru, da pokušamo biti zdravi za utakmicu s njima, kao i da pokušamo biti u najboljem izdanju. Zamolio bih naše navijači da nas podrže kao i prošli put, jer nam stvarno pomažu, kazat ću kako u takvim susretima sitnice odlučuju – zaključio je Jusup.

Večerašnja utakmica se igra u dvorani ‘Krešimir Ćosić’, s početkom u 18 sati, uz izravan TV prijenos u programu Arenasport 1.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.