Navijači Tottenhama oduševljeni su Perišićem, posvetili su mu i pjesmu, pogledajte

Navijači Tottenhama oduševljeni su jednim od njihovih ovoljetnih pojačanja. Ivan Perišić stigao je u sjeverni London, zaigrao u Premier ligi i očarao fanove svog novog kluba. Zapravo, učinio je to i prije nego li je upisao svoju prvu službenu minutu, jer je put Tottenhama “skrenuo” iz smjera koji je…

Главная страница » Navijači Tottenhama oduševljeni su Perišićem, posvetili su mu i pjesmu, pogledajte

Navijači Tottenhama oduševljeni su jednim od njihovih ovoljetnih pojačanja. Ivan Perišić stigao je u sjeverni London, zaigrao u Premier ligi i očarao fanove svog novog kluba. Zapravo, učinio je to i prije nego li je upisao svoju prvu službenu minutu, jer je put Tottenhama “skrenuo” iz smjera koji je vodio prema njihovu ljutom rivalu Chelseaju – pišu Sportske novosti.

Još se proslavljeni Vatreni nije upisao u strijelce, ali je u sedam premierligaških nastupa upisao tri asistencije uz jako dobre recenzije njegovih nastupa. Naklonjeni su mu i poslovično uvijek oštri Englezi koji do detalja motre na svaki nastup internacionalnih pojačanja najjačih tamošnjih klubova.

No, da Perišića vole navijači Spursa svjedoči i primjer pjesme koju su mu napisali. Video izvedbe postao je viralan na TikToku, a pjesma ide otprilike ovako:

– He came to Tottenham to play with Hary Kane, Rejected Chelsea to play at White Hart Lane. He‘s our Croatian who‘s up and down the pitch, His name is Ivan, Ivan Perisic!

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.