Nekadašnji igrač Zadra preminuo je u sarajevskoj bolnici nakon teških ozljeda zadobivenih u klasičnoj sačekuši

Tužna vijest stiže nam iz Sarajeva. Preminuo je Almir Raščić bivši nogometaš koji je u petak navečer upucan u glavu ispred svoje zgrade u klasičnoj sačekuši koju su priredile za sada nepoznate osobe. Raščić je odmah prebačen u sarajevsku bolnicu, ali je prema pisanju Avaza izgubio najvažniju utakmic…

Главная страница » Nekadašnji igrač Zadra preminuo je u sarajevskoj bolnici nakon teških ozljeda zadobivenih u klasičnoj sačekuši

Tužna vijest stiže nam iz Sarajeva. Preminuo je Almir Raščić bivši nogometaš koji je u petak navečer upucan u glavu ispred svoje zgrade u klasičnoj sačekuši koju su priredile za sada nepoznate osobe. Raščić je odmah prebačen u sarajevsku bolnicu, ali je prema pisanju Avaza izgubio najvažniju utakmicu, onu životnu.

Ova vijest je potresla sve građane BiH, posebno njegove Goraždane koji su imali samo riječi hvale za Almira. Raščić koji je u gradu na Drini poznat kao uzoran sportaš pretučen je prvo palicama, a zatim mu je iz vatrenog oružja pucano u glavu.

Tijekom igračke karijere ovaj 38-godišnjak je igrao za Željezničar, a još je nastupao za Velež, Olimpik, Goražde i Azot iz Vitkovića.

Inače, Almirov stariji brat je Admir Raščić, jedan od rijetkih igrača koji je nosio dresove Željezničara i Sarajeva, te trenutni član stručnog stožera U21 reprezentacije BiH. Njihov otac je Muhidin Raščić, dugogodišnji član IO NFSBiH, te ujedno i predsjednik FS Bosansko-podrinjskog kantona.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.